Er mine oplysninger sikre hos BoligPortal?

Vi sikrer dig imod misbrug af dine personfølsomme oplysninger, når du er bruger på BoligPortal:

• Andre brugere ser ikke din e-mailadresse
  • Din adgangskode er krypteret. Det betyder, at ingen andre kan se din adgangskode – heller ikke medarbejderne hos BoligPortal
  • Alle online betalinger til BoligPortal foretages krypteret, enten med kreditkort via vores eksterne partner, Quickpay, via din Mobilepay app eller via Apples App Store. Dine betalingsoplysninger behandles fortroligt af vores leverandører. Vi, hos BoligPortal, gemmer ikke kortnummer, kontrolcifre eller andre oplysninger fra dit betalingskort.