Er mine oplysninger sikre hos BoligPortal?

Vi sikrer dig imod misbrug af dine personfølsomme oplysninger, når du er bruger på BoligPortal:

• Andre brugere ser ikke din e-mailadresse
  • Din adgangskode er krypteret. Det betyder, at ingen andre kan se din adgangskode – heller ikke medarbejderne hos BoligPortal
  • Vi har en ekstern partner, Quickpay, der sørger for, at du kan betale på vores hjemmeside. Quickpay krypterer dine kortoplysninger og behandler dem fortroligt. Vi, hos BoligPortal, gemmer ikke kortnummer, kontrolcifre eller andre oplysninger fra dit betalingskort.