Gode råd til boligsøgende

Hos BoligPortal gør vi alt hvad vi kan, for at sikre tryg boligsøgning. Vi har samlet nogle råd til dig:

Vær forsigtig:

• når annonceteksten står på dansk, men udlejer kontakter dig på engelsk. Det kan være tegn på snyd
  • når du modtager en sms fra en udlejer, hvor afsenders telefonnummer mangler. Det kan være en sms sendt fra en hjemmeside
  • når udlejeren vil have, at du underskriver en lejekontrakt med det samme

OBS:

• betal aldrig penge under bordet. Det er ulovligt, og det er umuligt at få pengene retur. Lav en kontooverførsel, der kan spores
  • betal aldrig husleje, depositum eller forudbetalt husleje via online tjenester som Western Union, TNT eller Transpact

Husk:

• få altid en lejekontrakt
  • læs altid aftalerne i lejekontrakten grundigt igennem
  • ved mistanke kan du tjekke, hvem der ejer boligen, på www.boligejer.dk
  • ved fremleje er det godt at sikre sig, at den der ejer boligen er indforstået med, at du fremlejer. Det stiller dig bedre ved eventuelle konflikter.