Hvordan bliver jeg boligsøgende på BoligPortal?

Du kan oprette dig som boligsøgende og få kontakt til udlejere ved at købe et abonnement. Abonnementet er uden binding og kan afmeldes når som helst.

Du kan oprette dig ved at klikke på den orange knap ‘Skriv til udlejer’ på en udlejeannonce.

Her vil du automatisk blive bedt om at oprette en bruger og vælge hvilket abonnement, du ønsker, og gennemføre betalingen.

Du kan købe abonnementet med dit kreditkort eller via MobilePay.

Bruger du BoligPortals app på Android eller iPhone, køber du abonnementet via App Store eller Google Play.