Hvordan bliver jeg boligsøgende?

Du kan oprette dig som boligsøgende ved at købe et abonnement uden binding eller en 2 måneders pakke.

Med et abonnement kan du prøve BoligPortal i 4 dage for 29 kr. Efter denne introduktionsperiode fornyes dit abonnement automatisk hver fjerde uge, indtil du afmelder det. Abonnementet er uden binding, og du kan opsige det når som helst.

2 måneders pakken koster 425 kr. og udløber automatisk, når de 2 måneder er gået. Du behøver ikke afmelde en 2 måneders pakke.

Du kan oprette dig

- ved at klikke på den orange knap ’Kontakt udlejer’ på en udlejeannonce, hvis du ikke allerede har en profil

- ved at klikke på dit navn øverst til højre på siden og vælge "Mit BoligPortal", hvis du har en gratis eller en udløbet profil

- ved at klikke på "Køb premium profil" i det mørkegrå felt nederst på siden