Hvordan bliver jeg boligsøgende?

Du kan oprette dig som boligsøgende ved at købe et abonnement uden binding.

Du kan få et abonnement med en introperiode på 4 dage for 29 kr.* Efter denne introduktionsperiode fornyes dit abonnement automatisk hver fjerde uge, indtil du afmelder det. Abonnementet er uden binding, og du kan opsige det når som helst.

Du kan også vælge et 2 måneders abonnement til 425 kr. Når de første 2 måneder er gået,  fornyes dit abonnement automatisk hver anden måned, indtil du afmelder det. Dette abonnementet er også uden binding, og kan opsiges når som helst.

Du kan oprette dig

• ved at klikke på den orange knap ’Skriv til udlejer’ på en udlejeannonce
  • ved at klikke på dit navn øverst til højre på siden og klikke på 'Køb Premium', hvis du allerede har en bruger

Du kan også bare klikke her.

*Bemærk venligst, at du kun kan benytte introperioden én gang indenfor 6 mdr.