Hvordan kontakter jeg udlejer?

Når du søger bolig, skal du kontakte udlejeren via den annonce du har set på BoligPortal.

For at kontakte udlejeren skal du oprette en bruger på BoligPortal og købe adgang. Hvis du ikke allerede har en bruger eller købt adgang, kan du oprette dig via den udlejeannonce du har set. Hvis du har købt adgang, skal du huske at logge ind, når du åbner BoligPortal.

Når du har købt adgang – og logget ind – vil du på annoncen enten se et telefonnummer, eller at du kan skrive til udlejeren (ved at klikke på ”Send besked”). I nogle tilfælde vil du kunne gøre begge dele.

Du kan ikke se udlejers navn eller boligens fulde adresse på annoncen.