Hvordan kontakter jeg udlejer?

Hvis du er interesseret i en bolig på BoligPortal, kan du kontakte boligens udlejer direkte gennem annoncen på BoligPortal.

For at kontakte udlejeren skal du oprette en bruger på BoligPortal og købe adgang. Du vil helt automatisk blive bedt om at oprette en bruger og købe adgang, når du forsøger at kontakte udlejer gennem ‘Skriv til udlejer’.

Hvis du allerede har købt adgang, skal du blot huske at logge ind, når du åbner BoligPortal.

Når du er logget ind - og har købt adgang - vil du kunne skrive direkte til udlejer ved at klikke på ‘Skriv til udlejer’. I nogle tilfælde vil det også være muligt at kontakte udlejer telefonisk.

Når udlejer svarer dig, vil du automatisk modtage en e-mail herom.

Du kan ikke se udlejers navn eller boligens fulde adresse på annoncen.