Søger bolig i forskellige områder

Du kan sagtens søge bolig i forskellige områder af landet. Du skal bare gemme en søgning for hvert ønsket område.

Du kan gemme søgninger ved at trykke på det orange felt 'Gem søgning' nederst på siden. Du kan vælge at modtage mails med nye boliger der matcher dine søgekriterier. Du kan enten vælge at modtage mails en gang dagligt, eller hver gang en ny bolig bliver oprettet.

Du kan gemme alle de søgninger, du vil, og du kan finde dine gemte søgninger igen ved at trykke på 'Søg Bolig'.

Du kan ikke ændre gemte søgninger, men du kan slette dem og oprette nye, så din boligsøgning hele tiden passer til dig.