Hvorfor skal jeg have en søgeprofil?

Din profil er kort sagt dit førstehåndsindtryk til udlejer. Alt efter, hvordan du formulerer den, kan din profil give udlejer et billede af, hvem du er som person, og hvordan du er som lejer, så han/hun har noget at vælge dig ud fra.

På baggrund af din profil og dine BoligAgenter, kan udlejere også kontakte dig direkte med et boligtilbud.

Da udlejere ofte har mange boligsøgende at vælge imellem, er det vigtigt, at du giver et godt indtryk af dig selv, og at du er specifik omkring dine ønsker.

Det er derfor oftest også vigtigt, hvordan du går til din boligsøgning, når du kontakte udlejere første gang.

Forestil dig din profil som et CV,  der fortæller udlejer, hvem du er, og hvorfor du er en god lejer.

Husk altid at uploade et profilbillede. Det kan være svært for udlejer at få et indtryk af, hvem du er, og du bliver hurtigere sorteret fra, hvis du ikke har et billede.