Hvordan sletter mine samtaler?

Du kan slette beskeder fra din indbakke for at holde styr på afsluttede dialoger. Når du vælger at slette en besked, flyttes hele samtalen fra 'Samtaler' til 'Papirkurv'. Du sletter en samtale ved at klikke på de 3 prikker til højre på siden og derefter 'Slet samtale'.

Slet_samtale_boligs_gende.png

Du kan ikke tømme papirkurven, så her vil du fortsat have en kopi af samtalen liggende.