Hvordan sletter jeg mine samtaler?

Hvis du vil slette samtaler i din indbakke, skal du starte med at klikke dig ind på den samtale du vil slette. Herefter skal du klikke på de 3 prikker til højre på siden og derefter klikke på "Slet samtale" (se billede nedenfor).

Når du vælger at slette en samtale, flyttes hele samtalen fra "Samtaler" til "Papirkurv". Du kan ikke tømme papirkurven, så her vil du fortsat kunne finde en kopi af samtalen.