Hvordan sletter jeg beskeder?

Du kan slette beskeder fra din indbakke for at holde styr på afsluttede dialoger.

Når du vælger at slette en besked, flyttes hele dialogtråden fra indbakken (og ”Sendte beskeder”) til mappen ”Slettede beskeder”.

Du kan ikke tømme denne mappe, så her vil du fortsat have en kopi af dialogtråden liggende, indtil beskederne generelt slettes fra vores database efter tre måneder.