Hvor kan jeg se beskeder fra udlejerne?

Beskeder fra udlejer sendes til din indbakke hos BoligPortal. Den kan du finde, ved at klikke på den lille kuvert øverst til højre.

Når du får en besked fra en udlejer, sender vi en mail om dette til din private e-mail. Hvis du bruger vores app, kan du også vælge at få pushbeskeder.

Udlejere kan kontakte dig, uden at du først har kontaktet dem. Ligesom du kan se udlejeannoncer, så kan udlejerne også se din profil.

Din dialog med udlejer vil være samlet i en tråd med boligens adresse som overskrift.