Hvor kan jeg se beskeder fra udlejerne?

Beskeder fra udlejerne finder du i din indbakke hos BoligPortal. Din samtale med udlejer vil være samlet i en tråd med boligens adresse som overskrift.

Indbakken tilgår du ved at klikke på den lille kuvert øverst til højre på siden.

Har du hentet vores app, kan du med fordel slå push-notifikationer til. Så får du en notifikation direkte på din telefon, når der ligger noget nyt i din indbakke.

Når der ligger noget nyt til dig i din indbakke hos BoligPortal, sender vi dig også en mail til den e-mailadresse, du har oprettet dig med hos os.

Bemærk, at udlejere kan tage kontakt til dig, uden at du først har kontaktet dem. Ligesom du kan se udlejeannoncer, så kan udlejerne også se din profil.