Hvor kan jeg se beskeder fra udlejerne?

Beskeder fra udlejere finder du i din indbakke på BoligPortal. Din samtale med udlejer vil være samlet i en tråd med boligens vejnavn, postnummer og by som overskrift.

Indbakken tilgår du ved at klikke på den lille kuvert øverst til højre på siden eller ved at klikke på dit profilbillede og herefter 'Beskeder'. Husk, at du skal være logget ind på din bruger.

Hvis du benytter dig af vores app, kan du med fordel slå push-notifikationer til. Så får du en notifikation direkte på din telefon, når du har modtaget en ny besked.

Vi sender dig derudover automatisk en mail på den e-mailadresse, du er oprettet med, når der er en ny besked i din indbakke.

Ligesom du kan skrive til udlejere, har udlejere også mulighed for at tage kontakt til dig gennem din profil. Du vil ligeledes modtage en mail, hvis udlejer vælger dette.