Hvordan ved jeg, at jeg har fået en ny henvendelse på BoligPortal?

Vi sender dig en mail, så snart der ligger nye henvendelser inde på BoligPortal. Hvis du har oprettet en BoligAgent, vil du også modtage en mail, når nye boliger matcher dine boligønsker.

Bruger du BoligPortals app, kan du også få notifikationer om relevante boliger direkte på din telefon. Du skal bare gå ind i ‘Indstillinger’ på din smartphone og tillade meddelelser fra BoligPortal.