Hvordan ved jeg, at jeg har fået en ny henvendelse på BoligPortal?

Vi sender dig en mail, når der ligger nye henvendelser til dig inde på BoligPortal. Har du oprettet en BoligAgent, får du også en mail fra os, når nye boliger matcher dine boligønsker.

Hvis du henter BoligPortals app, kan du også få beskeder om relevante boliger direkte på din telefon. Du skal bare gå ind i Indstillinger på din smartphone og tillade meddelelser fra BoligPortal.