Hvordan afmelder jeg mit abonnement? (boligsøgende)

Hvis du gerne vil afmelde dit abonnement, skal du først sørge for at være logget ind på din bruger på BoligPortal.dk. Herefter klikker du på dit profilbillede/navn øverst i højre hjørne og derefter på ”Abonnement”.

Du kommer nu ind på en ny side, hvor du skal klikke på "Afmeld abonnement". Vælg herefter årsagen til, hvorfor du afmelder dig og bekræft dit valg ved at klikke på ”Afmeld abonnement”.

Du vil nu få en bekræftelse på, at du er afmeldt, og du modtager automatisk en kvittering på e-mail. Dette er dit bevis for afmelding. Har du ikke fået en kvittering på afmelding, har du ikke fået afmeldt dig korrekt.

Din profil vil automatisk udløbe efter den igangværende periode.

Er du eller har du tidligere været udlejer, skal du først klikke på 'Mere' i bunden af menuen og herefter på 'Boligsøgende abonnement'

Bemærk: Hvis du har købt dit abonnement gennem App Store eller Google Play, kan abonnementet ikke afmeldes gennem BoligPortal. Abonnementet skal derimod afmeldes via dine indstillinger.