Hvordan afmelder jeg mit abonnement?

Du afmelder dit abonnement ved at logge ind, klikke på de tre vandrette streger i øverste højre hjørne og herefter vælge "Abonnement og betalinger".

Du kommer nu ind på en ny side. Her skal du klikke på "Afmeld abonnement". Vælg årsagen til, hvorfor du afmelder dig, og klik på "Fortsæt". Her skal du bekræfte, at du ønsker at afmelde dig. Det gør du ved at klikke på "Afmeld abonnement".

Din profil vil automatisk udløbe efter den periode, du har betalt for, og du skal ikke betale til os igen.

Du modtager en kvittering på e-mail, når abonnementet er afmeldt.

Bemærk: Hvis du har købt dit abonnement til BoligPortal i App Store, skal abonnementet afmeldes i AppStore og altså ikke igennem BoligPortal. Læs mere her.