Hvordan afmelder jeg mit abonnement?

Du afmelder dit abonnement ved at logge ind, klikke på dit navn øverst til højre og herefter vælge 'Abonnement' i den lille menu der folder sig ud.

Derefter vælger du årsagen til, at du ønsker at afmelde dig, og klikker på ”Fortsæt”. Så skal du bekræfte, at du ønsker at afmelde abonnementet, ved at klikke ”Afmeld abonnement”.

Din profil vil automatisk udløbe efter den periode du har betalt for, og vi hæver ikke flere penge fra din konto.

Du modtager en kvittering på e-mail, når abonnementet er afmeldt.

Du kan også administrere dit abonnement under 'Mit Boligportal'.