Hvad nu, hvis lejeren alligevel ikke var den rigtige?

Når du lejer et værelse ud i en bolig, du selv bor i, kan du altid opsige din lejer med en måneds varsel. Der kan jo være gode grunde til at fortryde aftalen. Bemærk, at hvis lejeren har sit eget køkken, gælder andre opsigelseregler.

Du kan nemt genannoncere dit lejemål på BoligPortal. Klik blot på Annoncerede lejemål, find dit lejemål under kategorien Udlejet. For at genannoncerer klikker du blot på Annoncér på BoligPortal og dobbelttjekker at alle indtastede oplysninger er korrekte. Godkendt genannonceringen ved at klikke på Annoncér i bunden af siden.

*Hvis lejemålet ikke har været markeret udlejet i minimum 31 dage, vil den fortsat få sin oprindelige annonceringsdato.